• Er zijn dit jaar zeven lessen om aan de verlenging van uw diploma te voldoen. Deze zijn in het rooster met zwart aangegeven. Zorg ervoor dat u steeds op tijd aanwezig bent en neem uw stempelkaart mee. er wordt er dit jaar geen les gegeven op de woensdagavond. In totaal zijn er twee mogelijkheden om de herhalingsles te volgen. Indien u één van de zeven lessen door onmacht mist of u hiervoor vooraf heeft afgemeld, dan heeft u eenmaal de mogelijkheid om deze les in te halen op de datum die word aangegeven tijdens een van de lessen.
  • Er zijn dit jaar in tegenstelling tot alle voorgaande jaren geen twee maar drie herhalingsgroepen. Reden hiervoor is dat er op de woensdag avond geen herhalingsles word gegeven.
  • Er bestaat de mogelijkheid voor een zaterdagles, die in twee keer wordt gegeven. Let op: deze gaat alléén bij voldoende aanmeldingen door. U ontvangt, indien u hier belangstelling voor heeft, nog informatie over. Wilt u zich aanmelden voor deze zaterdagles? Geef dit dan voor de start van het seizoen aan ons door.