Waarom een Basis opleiding EHBO volgen
Heeft u dat gevoel van machteloosheid wel eens gehad? Het is u vast wel eens overkomen, dat u bij een ongeval betrokken raakte als toevallige passant en dat u met schaamte hebt moeten vaststellen dat u er niet de minste notie van had wat u zou u kunnen doen om te helpen? Dan heeft u waarschijnlijk tussen de toeschouwers gestaan rond een slachtoffer van een ongeluk met een meewarige gezicht en of druk redenerend, EN DAN NIETS DOEN?
Gelukkig is er een oplossing. U kunt zelf leren om een helpende hand toe te steken. Tijdens de cursus van onze EHBO vereniging leert u daadwerkelijk eerste hulp te verlenen. Na de cursus vraagt u zich niet meer af wat u kunt doen, maar bent u in staat om te helpen. Wacht dus nu niet langer en schrijf u vandaag nog in voor de opleiding.

Cursusaanbod:
Wij zijn officieël opleidingspartner van de Hart Stichting. Wij bieden de mogelijkheid een cursus Reanimatie / AED te volgen volgens de richtlijnen van de Hart Stichting na afloop krijgt u dan ook een certificaat van de Hart Stichting. Deze opleiding duurt 3 avonden en kost € 40,00.

Als u dit certificaat heeft is het een vereiste van de Hart Stichting dit geldig te houden door een jaarlijkse herhalingsavond te volgen. De kosten hiervoor zijn € 21,00 u krijgt van ons een uitnodiging hiervoor.

Naast de standaardcursus hebben wij ook opleidingen voor speciale doelgroepen.