Fred - Voorzitter Fred Kuijper “Mijn naam is Fred Kuijper en ik ben de voorzitter van EHBO vereniging Spijkenisse. Eerste hulp kunnen verlenen vind ik belangrijk binnen een gemeenschap en ik zet me dan ook graag in om zo veel mogelijk mensen deze mogelijkheid te geven. Binnen het bestuur vergaderen we regelmatig. Ook willen we dat er elke lesavond een bestuurslid aanwezig is, zodat we laagdrempelig aanspreekbaar zijn voor onze leden. Verder vergaderen we twee keer per jaar ook met onze eerste hulpinstructeurs om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en we van elkaar weten waar we mee bezig zijn.

Naast het werk in het bestuur vind je mij ook vaak op de evenementen waar de vereniging de eerste hulp verleend. Er wordt niet vaak bij stilgestaan maar op heel veel evenementen is het verplicht om een eerste hulpverlener aanwezig te hebben. Voor ons is dit ook een goede manier om ons vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen, onze materialen te bekostigen en daarnaast onze bijdrage te geven aan de gemeenschap van Nissewaard”.

Hans - Vice-voorzitter Hans Burghouwt “Nadat mijn dochter in 1998 haar EHBO-diploma had gehaald was ik al bezig met diverse hand en span diensten te verrichten voor de vereniging. In het jaar 2000 heb ik zelf mijn EHBO-diploma gehaald in Capelle a/d IJssel en gelijk daarna mezelf als lid in laten schrijven bij de EHBO-vereniging Spijkenisse.
Nadat in 2002 degene die de evenementen verzorgde er mee stopte heb ik aangeboden om dat op me te nemen en werd ik ook gelijk gekozen als vicevoorzitter. Het organiseren en regelen voor hulpverleners op diverse evenementen doe ik dan nu ook al diverse jaren met heel veel plezier. Ook doe ik het onderhoud van het gebouw zoals kleine en grotere bouwkundige aanpassingen en de diverse klusjes die daarbij komen kijken”.
Penningmeester Cor Cor van Dieijen “Mijn naam is Cor van Dieijen en ik ben de penningmeester van deze vereniging. Sinds 2000 heb ik mijn EHBO diploma. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet en ben ik hierdoor al snel begonnen met hand en spandiensten te verrichten. Toen er plek kwam in het bestuur hebben ze mij hiervoor gevraagd. Later heb ik het stokje over genomen van onze toenmalige penningmeester. Ik zal zo goed mogelijk de financiële situatie van de EHBO vereniging Spijkenisse bewaken
Secretariaat:

Margreet Rienks – Bos

Hans Verbandmeester Hans Slooter “Hans Slooter: EHBO-er sinds 1974, omdat ik het noodzakelijk vind om mensen in mijn directe omgeving te kunnen helpen ingeval van nood. Daarbij dus ook adequaat kunnen handelen om erger letsel te voorkomen. Ook geeft het mij een goed gevoel om mensen in allerlei situaties, zoals bijvoorbeeld bij evenementen of werkomgevingen een veilig gevoel te kunnen geven”.
Vacant De functie van algemeen bestuurslid is vacant.
 Vacant  De functie van algemeen bestuurslid is vacant.