EHBO-Spijkernisse.nl
U bent nu hier: Home >

Welkom!

Momenteel is deze pagina onder constructie, voor actuele informatie kunt u contact op nemen met het secretariaat (secretariaat@ehbo-spijkenisse.nl)

Welkom!

Op deze website van de EHBO-Vereniging Spijkenisse. Wij hopen dat deze website u wat basisinformatie biedt over de cursussen die u bij ons kunt volgen. Heeft u vragen/opmerkingen over onze vereniging, aarzel niet en neem contact met ons op, zie het tabblad CONTACT.

De cursusdata voor de herhalingen staan op de site onder "Herhalingen". Helaas werkt het inloggen met de diplomanummers op dit moment niet.

Het is bij veel bedrijven minimaal een prettige situatie, maar vaak ook een moeten, dat er een of meerdere ehbo ers met een geldig diploma aanwezig zijn op de werkvloer. Maar ook voor de thuissituatie is het een prettige gedachte dat als er een kind met een wond(je) komt of er gebeurd een ongelukje, dat er iemand daar ook weet wat er wel en wat er niet moet worden gedaan. Immers, de meeste ongelukken gebeuren thuis. Door vallen, brand, bij het koken of bij het klussen.

Als elke seconde telt!

Wij hebben onlangs met de Hartstichting een overeenkomst gesloten waardoor onze vereniging na de grote vakantie start met de opleiding reanimatie zoals deze al jaren door de Hartstichting zelf werd verzorgd in de regio Spijkenisse. Vanaf nu is onze vereniging dus ook de juiste plaats voor uw reanimatie opleiding! Wilt u deze eenvoudige, en meer dan belangrijke opleiding volgen neem dan even contact met ons op. Er is geen voorkennis nodig en iedereen kan het leren. Doe een cursus, zodat u straks kunt zeggen: "Toch goed dat ik dat geleerd heb!".

Voor meer informatie kunt u ook een bericht sturen aan info@ehbo-spijkenisse.nl